Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriknad

Jag tror att vi kan börja kalla det skriknad
Att säga tystnad berättar ingenting
Om hur den där telefonen vrålar då det inte går fram signaler
Hur rummet känns nästan outhärdligt högljutt då det bara är jag

Jag visste att det skulle vara jag och du
Att jag skulle vakna med dig i soluppgång
Berätta om nattens drömmar
Att vi skulle trolla bort den där skriknaden

Jag borde ha berättat så mycket tidigare
Om glittrande ögon under sena kvällar
Hur vi tillsammans skulle vinna över världen
Men allt jag skulle sagt slutade i skriknad




Fri vers (Fri form) av AngelxC
Läst 62 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-09 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelxC
AngelxC