Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Du är inte min första
Kanske inte heller min sista
Men du är nu

Du är orden i texterna jag skriver
Kanske blir det inte alltid så
Men just nu

Du är tankarna jag tänker
Kanske inte för evigt
Men det enda som räknas är nu

Du kom när jag inte var redo
Kanske blir jag aldrig det
Men jag lever i känslan av nu

Nu nu nu
Bara du




Fri vers av AngelxC
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-17 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelxC
AngelxC