Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det som händer när någon sätter på en en snäv Grön ögonbindel...Och om att andra människor får en att känna vare sig man vill eller inte...Och om att too much of nothing causes pain...Och om att det är så inihelvete svårt att prata med varandra...


Invidia

Ibland faller
ännu levande blad
från träden
och vinden blåser
lugnets damm
från hjärtats stengrift

Jag är ensam här.
Min röst raspar
som penna mot papper
när jag talar
tänkta ord till dig:

\"Det sägs att Eld renar
och att huden blir starkare
i Ärr. Tror du på det?\"

Hit.
Dit du tagit mig
kommer jag
utan egen önskan.

Det är därför
mina stora händer
drar köttet från mina ben
och sliter ut
mina ögon
så jag kan hålla dem
framför dig
som gåvor och sakrament
och viska: \"Det är pärlor,
som var hans ögon\"

Och mitt hjärta slår
sextusen slag
varje minut
och du är inte här

Du är inte här.

Du
Är Inte
Här...




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 545 gånger
Publicerad 2006-08-04 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother