Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2010.


Spring

spring
spring
spring så fort du kan

spring från ondskan
spring från hatet
spring från kärleken

ramla inte
ramlar du tar han dig
ramlar du finns du inte mer

du blir någon annan
du blir någon annan om han får tag på dig
du dör om han tar dig



spring
spring
spring så fort du kan




Fri vers av Anna-Louisa
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-07-01 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Louisa