Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2010.


Inget alls.

salta tårar, söndriga armar, hjärtklappning, hög puls, blodiga kläder.

du ser mig
du ser hur du sårar mig
du ser mig där

du bryr dig inte
du hjälper mig
men bara för att din mamma lärt dig
inte för att du älskar mig

samtidigt som han tog tag i mig visste jag att något var fel
- kändes fel
de är fel

varför gör du inget?
slå honom då

samtidigt som de var fel var de bra
- för nu
ser jag om du bryr dig
ser jag om du älskar mig så som jag älskar dig

döda mig eller hjälp mig
spelar ingen roll
för du

jag är inget utan dig




Bunden vers av Anna-Louisa
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-07-02 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Louisa