Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting i ditt ansikte

Jag tittar drömskt mot fullmånen i natthimlen
Jag ser ditt ansikte
Ditt ansikte är fullmånen
Det förtrollar mig
och till slut vaggar mig till sömn
Där jag kanske få träffas med dig i en dröm
Trots avståndet och omständigheterna.

Min farmor sa att jag har aldrig varit älskad på riktigt
Jag har ännu inte känt en riktig kärlek
Men jag kände då
Att någonting är fel
Med mig
Eller ditt ansikte
För att hela världen omfamnade och välkomnande mig
Genom dig.

I din famn.





Fri vers (Fri form) av Barbara
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-02 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara