Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga droppar

 

 

En doft av metall

och tunga droppar. 

 

Tårar faller ner

mot min kind.

 

Ett sommarregn 

på varm asfalt. 

 

Vid badet 

där vi lekte som barn.

 

En smak av salt

blandas med doften

av metall.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-06 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP