Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18

försöker hitta på
en anledning att
boka om

försöker be om ursäkt
för sin tendens att
vara sen

försöker acceptera
sin egen benägenhet
att missa tiden

försöker och försöker
men tiden springer
ifrån och undan

krumbuktar sig
undan hennes grepp
lever ett helt liv
utan hennes inverkan
utan hennes
osjälvständiga önskan
om en efterlängtad
paus




Fri vers av blimp VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-06 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP