Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


VINDARNA

 

Allt är så tyst så oerhört ödsligt

jag känner en påträngande lust att gråta

för allt är så ofantligt vackert

här i min ständiga uppgörelse med det förflutna

 

allt som finns här just nu är vindarna

vindar som kommer

vindar som går

alltid med en så charmerande varierad styrka

 

ja jag känner dem i mitt hår

och ibland i ögonen som jag då tvingas sluta

där finns inget annat än vinden

vindar som envist förföljer mig

 

där på stranden möter jag havets vågor

de som är inbjudna av vindarna

solen sjunker sakta vid horisonten

och lämnar mig ensam med havet

 

…i denna totalt molnlösa natt

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-08 08:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Denna fantastiska vind som bär mig vart jag vill.
2022-07-08

  Den skrivande tysta
Vinden
är den enda
rösten som bär
hela vägen
genom världen,
över havet
och tillbaka
2022-07-08
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP