Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


966.No way!

1.Sommar springer in i
semestertid.
2.GOP!*VINTERGATAN*
står inte stilla.

1.#Att sacka efter DEN#
är en #RISK!
2.ÅH!=järntofflor= kommer
ändå leda rorsmän till slutet...

1.No way !
Rötter #släkten är värst#
kan man ej kasta bort från
vidderna.
2.Detta=förkrossande siden=lägger
fram skulder...*men dock ej mina*

1.Vänta!
Hur kan man leva utan skulder!?
2.frukost:
Ren luft ,
lunch:
Hälsosamt vatten,
middag :med
SolStrålar =lätt dis= av MÅNEN
===
och till dessert:
att HÖRA ETT ANTAL SLAG
FRÅN JORDENS HJÄRTA!!!
===
1.Verkligen!
NÄR*PLANETEN*
gungar*SJÄLV*

Förvåning från Första våning
är gränslös i VÄRLDENS Himmel...

2.That is for sure!

=====***=====
THE NATURE DOESN` t NEED
A CROWN TO BE A WINNER!AMEN!
=====***=====




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-10 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP