Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vaknade av att jag grät

Jag vaknade av att jag grät
Kände den där smärtan i bröstkorgen
Den där som antingen är hjärtat som ger upp eller livet själv som smärtar
Mindes igår
Hur mina läppar sade ingenting
Tårarna talade för sig själva
Jag mindes hur jag inte ville släppa taget
För den där kramen visste jag att var den sista
Jag vaknade av att jag grät
Morgonkaffet smakade salt
Vi visste att det skulle ta slut
Men att vår gemensamma väg var så pass kort var något vi saknade vetskap om
Jag vaknade av att jag grät
Jag skrev inte till dig
Jag ringde inte dig trots att jag ville höra din röst
Tårarna talade för sig själva




Fri vers (Fri form) av AngelxC
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-13 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngelxC
AngelxC