Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hot hand

Historien bubblar in och ut
ur verkligheten
Detta brukade vara den frusna Norden den trygga Norden
Men efter sharia förorter kommer något annat
Det gick fort att höja världens temperatur
Det gick fort att göra landet till netoexportör av islamsk terrorism
Fort, fort
nästa grej kommer fortare
säger the hot hand fallacy




Fri vers av A. Ostsee
Läst 130 gånger
Publicerad 2022-07-13 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee