Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Digital aska i en urna


Avstängda apparater

upptagna linjer

jagets strider

för överlevnad

svaret på illusionen

existerar i tomheten

i fabriker långt bort

vid hav som krymper

konstgjorda krafter förgör oss

men ändå talar vi bara om vädret

nät av skuggor i kollektiva omlopp

hindrar befrielsens ljus från att nå oss

den förnekelsen som krävs

för att upprätthålla en falsk identitet

är förödande

ett skydd i sin skapelse

ett ständigt obehag



Vi kommer alla dö en dag

och återvända till källan

denna form är blott en skugga

av det sanna ljuset

vi kom ifrån








Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 112 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-14 20:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst är det så?
2022-11-07

  Lustverket VIP
Snyggt formulerat med bra budskap.

Tänker lite på Mental istid... "Den nya tiden kom ju så fort / Mitt liv flimrar fort förbi / På ett datakort"
2022-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu