Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kändisrättegångar

bränsle för drev
klick på jiddersajter
manna för tabloidpress
tjack för skvallerkärringar

affärerna
affärerna

han hon
den det
sagt gjort
gjort sagt

det blir nog
nödår missväxt

vilka etergudar
ska tillbes idag
så vi slipper
digerdöden
i morgon

såg du frisyren




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-07-16 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP