Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se lite glad ut

le på foto tvång
i tvångsglädjens
sockertrånga
spännbälte

demonstrera nåt
bara för att

visa upp andens
potemkinkulisser

ansiktsmuskulatur
styrd av utifråntråd
vanmaktsnystan av
dysfunktionella ryck
i känslomakulatur

smilband utan ögon
vinner ingen mark här

haja
mitt garv
är ingen
beställningsvara




Fri vers (Fri form) av rostspik
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-16 21:41



Bookmark and Share


  Christiano
Jag tror de flesta kan känna igen sej i detta.
2022-08-08

  Den skrivande tysta
Precis så!
2022-07-16
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik