Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som är...

Du som är långsam och svag
lika envis som jag.
Väntar du på vändningen, som gör det lite bättre sen
eller sprang den förbi för länge sen.

Du som är lycklig och stark
som lever på livslust som knark.
Leker livet nu? Vem vill ha det som du?
När dina drömmar gått itu.

Du som är ensam och tom
som vandrar tyst i tomma rum
Mötte lyckan ett tag, inte långsam och svag
men lika envis som jag.




Fri vers av Martin H
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-08-05 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin H
Martin H