Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man släpper in någon igen


Min typ

Du jagade mig

Jag läkande efter alla sår från rösterna
som en en gång varit inom mig
Dom hade dött ut
Ja hade sätt ljuset

Du springer o springer
ständigt efter mig

Du ville visa mig nåt
Jag sprang iväg
Iväg från din charm
Iväg från dina ord
Din besvikelse var uppenbar
Av vad andra killar
lämnat efter sig i mitt hjärta

Du sprang igen
Du var ihärdig att
läka min tillit
Ja stannade
Kollade upp o såg dig
Du ville finnas där
innan stormen




Bunden vers av Drömmar i universum
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-17 20:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark i sin tanke o känsla
2022-09-29

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Ett fint allvar i den här, tycker jag.
2022-09-27

  SatansSon VIP
man fattar.
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum