Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vallmon och tistlar

vallmon och tistlar
vid gulnade odlingsfält

blomning
utan plan

frivuxet
skördas inte

snart går
botaniken
mot mull

motvallsgubben
Albert Engström sa
kräftor kräfva dessa drycker

i graniten
sitter Taube
med lutan

de döda
hälsar från
ugglors rop

det är då
kvällssolen
kastar bärnsten
genom rutan




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-19 17:08



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Jag gillar att du uppmärksammar de "glömda" växterna och de svenska kulturpersonligheterna:-) "Kvällssolen kastar bärnsten" - suveränt!??
2022-07-29
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP