Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du några?


Fria tankar kan vara det värsta av fängelser

Har jag målat in mig i ett hörn igen? hur många hörn har hjärtats rum?

Hur mycket måste man hora ut sin själ för kärlek?

Vad kostar ett förtroende?

Diskberget är världens högsta berg, det tar aldrig slut.

Vad innehåller tystnaden i tiden vi inte pratar?

Jag skulle vilja spela fia-med-knuff med Strindberg och Jesus, jag tror Strindberg hade vunnit.

Fria tankar kan vara det värsta av fängelser, men då sitter jag på livstid.




Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-19 22:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra!
2022-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP