Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. och det är nästan ...


Alltid försent

fotavtrycken gick ifrån mig
i gräset, leran och snön,
lämnade minnen för framtiden
att gå i

varje fotsteg är ett misstag,
försummelse,
förnekelse,
när vi blinda backar genom livet

må de som ser
och går framåt
känna det ruttna i avtrycken
och välja en alternativ väg

innan domedagen knackar oss i ryggen




Fri vers (Fri form) av Peter Vahlersvik
Läst 85 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-20 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik