Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carcosa

En kung klädd i gult
En natt där mörkret fladdrar
Ett hav utan botten
En rörelse vid dina fötter

En maskerad man som hänger
En ansiktslös bland dräkter
Ett andetag vid ditt öra,
Ett skratt långt borta

Solen som reser sig i väst
Regn som torkar ut grödor i syd
Snö som faller i öst
Du vaknar i norr

Tiden rör sig tveksamt
Ett steg bak, två steg fram
Du är inte ensam
Något ser dig






Fri vers av aloc VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-20 03:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP