Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floden

Försöker hålla mig rationell
En hand mot flodbädden, en meter ut
Så svänger det till, du ropar, du har
väl sett något där ute i strömmen
och jag tänker mig inte för utan
släpper taget och floden fångar mig

Det går fort här ute, här ute med dig
jag borde såklart vara orolig
försöka paddla mig tillbaka men
du ser tonerna av min panik i
mina ögon och du fångar dom
vrider dom in i din berättelse

Vrider dom in i vår berättelse,
i din sång, toner av panik blandat
med en bas av frihet, en rytm i lust
Du fångar allt det, i din sång gungar
världen med. Det går fort här ute,
jag ser på dig och allt runt oss tycks stilla




Bunden vers (Blankvers) av aloc VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-05 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP