Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tonårsdramatik om inte annat haha, själva "storyn" kom från "greppet" och inte så mycket självupplevt om jag ska vara ärlig, men det ska man inte så nu vet jag inte vad jag tror längre


Frågor

Har du kommit fram än, hittat det där
som du pratade om att du sökte?
Är det ljust hos dig? Inga skuggor som
förvillar och leder dig fel längre?
Vet du kanske, vart du är på väg nu?

Du sa att du sprang i ett hjul, bröt du
sönder det eller bytte du bara
till något större? Något som kändes
värdefullare även om du fortfarande
springer stilla på samma punkt?

Är du själv? Du borde inte vara
själv sa du förr, stämmer det än?
Har du någon som förstår dig, eller,
som i alla fall försöker förstå dig?
Förstår du dig själv nu, eller nåt?

Tänker du nånsin på vad jag gör nu?
Eller vad du och jag hade kunnat
bli om du bara gett oss chansen?
Frågar du dig inte sånt här ibland
när nätterna trycker på i mörkret?

Eller kom du bara helt enkelt fram?
Du kanske hittade vad du letade
efter och det var bara inte oss
eller vi eller ens du och jag?
Du säger inget, så det är väl så




Bunden vers (Blankvers) av aloc VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-09-29 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP