Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dikt som handlar om kärlek och inte alls världsherravälde

du är så vacker, sprängkraftig,
som de GYATA-64:or
jag placerat runt mitt hemliga slott.
De väntar, centimetrar under jord,
som vi väntar på kyparen ibland.

din närvaro fyller ett rum, liksom
mina nanorobotar gjorde när
generalförsamlingen i FN
skulle bestämma aktion mot mig
dom doftar metall, du doftar ros

jag ser dig, du ser mig men ingen av
oss ser så bra som mina satelliter
två-hundra mil upp. De följer varje
rörelse här nere men inte dina,
ingen får följa dom, inte ens jag.

mina drömmar är med dig, och alla
möjligheter vi har när världen är
helt under vår kontroll så när du, snart,
förråder mig kommer jag vara stolt,
du vann samma dag som vi träffades




Bunden vers (Blankvers) av aloc VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2023-09-28 04:05



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Världsherravälde kan vara kärlek.
2023-09-28
  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP