Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natthjärta

Tysta hjärtan
Ger döva änglar
När vi släpar
Vår kropp in i natten

Gälla flugor
Av eld belupna
Ger sitt härskri
Vill stå emot ytan

Djupets längtan
Ger ljusets lägel
Skär sitt läder
Bär hopp in i natten




Fri vers (Fri form) av Gustaf Henriksson VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-07-20 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Henriksson
Gustaf Henriksson VIP