Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre krets

Den heta längtan
Att bygga
Vad hon ser
Är gott

Med dunk i alla
Hennes artärer och
Hon suckar
Varmblodigt och djupt
Hon suktar

I det att den
Målas upp
Vill hon inte vara
Här, härute
Utan
Där, därinne

När kalla handen
Gestaltar
Vad den ser
Är gott




Fri vers (Fri form) av Gustaf Henriksson VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-20 09:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mkt fin. Du har en glöd som återkommer i dina texter.
2022-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Henriksson
Gustaf Henriksson VIP