Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en bön…


DÄR

Möt mig där
I knutpunkten
I grogrunden
Till riket Intet
Där katig tomhet bereder ut sitt bo

Nöt mig där
Som Eldhavet
Så tålmodigt
Du heta låga
Av idog kärlek kan jag väl bero




Bunden vers av Gustaf Henriksson VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-20 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Henriksson
Gustaf Henriksson VIP