Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla måsen till himlen for

Den lilla måsen till himlen for
Grannen hade en balkong där han bor
Nu har han satt upp en hök-atrapp
för skrämma bort honom från sitt revir
Nu har jag förlorat mitt ögonelixir




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-21 18:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Den enes fröjd
Den andres skrämsel
Får hoppas på omväxling
Tills någon i.a.f blir lagom nöjd?
;)
2022-07-31

  Vindsvala VIP
Jag har måsar som häckar på min tomt. De är mina bästa vänner, år efter år.
2022-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP