Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Explodera Halleluja

Vad är det som händer

staden vaknar

det är som en uppenbarelse på vin

åt helvete med triss, man vinner aldrig ett nytt liv
halleluja!

vem fan behöver parkeringsplats när man kan stå på någon annans bröst
halleluja!

Vi skiter i allt, i natt ska staden explodera och himlen falla ner
halleluja!




Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-21 21:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra du skriver
Så skriver- du - ja
Halleluja!
2022-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Och DÅ är det ingen liten liberalteolog som dyker upp och protesterar!
Det gör han bara när man brukar ordet rätt.
2022-07-27

  Larz Gustafsson VIP
Ett flagrant missbruk av ordet "halleluja".
2022-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP