Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet förr och nu

Försöker byta tv-kanal men allt som visas är myrornas krig.

En evig match av knattefotboll.

Dimman av inkompletta tankar.

En värld skapad av dagdrömmeri.

Vad var det vi skulle göra?

Nåväl, tillbaka till myrornas krig.




Övriga genrer av MittÅngestdämpande
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-07-22 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MittÅngestdämpande