Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan mot avgrunden

I stundens hetta
Marsherande mot avgrund
Världen glider isär
Dag blir natt
Oaser blir öknar
Dödens flämtande andetag
Kropp efter kropp
Brännas på bål
Det enda ljuset
Bortom horisontens kant
Ta mig härifrån
Snälla rädda mig




Fri vers av MittÅngestdämpande
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-11-26 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MittÅngestdämpande