Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungen Av Inget

Jag är den självkrönte kungen av inget
Mina trogna tjänare får allt jag har

Bidra till min korruption
Jag kommer att fördöma er med min tillit

Mitt hem är erat hem
Men vissa ser mig som slem

Ge mig ingen skatt
Det ges till den hemliga orderns skratt

En dag skall kungen också dö
Men döden såg till att jag stod först i kö

Samhällets utböling
Men det kunde vara vem som helst




Fri vers av MittÅngestdämpande
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-09 00:27



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tycker om den här, både ämne och stil. Allt känns igen. Sparar den.
2019-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Kung av Sand.
2019-01-09
  > Nästa text
< Föregående

MittÅngestdämpande