Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mörka filter

Hjärtan omfamnat av ett mörkt filter
Omsluts av en betongvägg utan sprickor
Jordens sanning med få tillfällen för flykt
Taniga ben och kläder i siden och sammet
När hjärtan blöder föds humanismen
Väggarna ekar i tomrummet av solidära akter
Riv muren och solens strålar bränner filtret som omslutits av mörker och slutenhet.
Inte på en dag
Inte på flera
En dag




Fri vers av MittÅngestdämpande
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-07 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MittÅngestdämpande