Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom höstdimmor

sommaren
krav

ordas om
semestrar
mjukglass

säg
jordgubbstårta
en gång till

påbud om
sommardeckare
för lata dagar
i hängmattan

alla tycker väl
kubb är roligt

vi vill höra
glad musik
gyllene tider

tomgången
tvångsidyllen
glädjehysterin
bråttompassapå
familjeriet

kylväskor stolar
uppvärmd blandsaft
sand i kanelbullen
minigolf i pastell

vissa
trivs
inte
där

vi frodas i
frän vargluft

då kommer
höstdimmorna
som absintlugn




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-07-23 18:49



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Expressiv invokation till hösten, passande författarens signatur!
En ordkreativ ironi över den konstgjorda sommarhysterin.

2022-07-23
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP