Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du i dalarna och jag i upplands Väsby

två själar som älskade varandra så starkt för 

länge sedan som kom i från långt varandra 

 

och levde på sinna olika sätt sitter nu så långt 

i från varandra och känner så starkt ensmheten 

 

på varsitt håll det är inter lätt det är inte rätt

men en då så svårt och kompliserat på sitt eget

 

sätt jag vill så gärna säga till dej kom till mej 

men jag har inget att erbjuda dej då jag sitter 

 

inlåst igen och som alltid i vuxen ålder mins du 

mej som jag minns dej när vi var unga och fria 

 

vad vackert det var och är varmnt i mitt hjärta 

och minne där du starkt lever en du i dalarna 

 

och jag i upplands väsby så många mil i från 

men endå så nära mitt hjärta fortfarande efter 

 

alla år finns du så starkt kvar min vackra ungdoms

kärlek tänk om tänk om jag och du kunde en gång till 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-25 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten