Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemsökt


Det spökar i mitt sinne
För här lever varje minne
Av sådant som en gång
Gömts i tung betong

Ett spökhus i min hjärna
Med tapeter omoderna
Här dväljs vålnader från förr
Gömda bakom sprucken dörr

Spindelväv smyckar hörn och vrå
Där jag ensam skrider
Bakom fönster, lätt smutsgrå
Mitt hjärta värker och lider

För även om solen skiner utanför
Huset allt i sin väg förstör
Här finns varken värme eller skratt
För i huset är det evig natt




Bunden vers (Rim) av Bortom stigen VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-25 21:08



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Så BRA skrivet i känsla .
2022-12-06

  Ninananonia VIP
Jag läser och berörs av dina minnen i ord.

Tycker om hur du skriver.
2022-11-16

    ej medlem längre
Det var ett besynnerligt hus. Tråkigt inrett med dysterhet och förtvivlan på tapeter och golv. Taket var helsvart.

Mitt råd: ”Öppna alla fönster, släpp in solen. Gå sen ut i Guds fria natur och känn friheten under vingarna!”

Återvänd ALDRIG till det dystra huset!
2022-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP