Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den flytande världen

kretslopp efter kretslopp
materia i omvandling

mänskliga påfund
fåfänga i en ask

despoter faller
höga herrar
får infarkt

faraonerna
ruttnar i
sina byggen

litet blir stort

gnista ger
skogsbränder
så himlen
färgas röd

ingen makt
är för evigt

asteroider
och istider
har en tendens
att jämna ut
saker




Fri vers (Fri form) av rostspik
Läst 85 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-26 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik