Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augusti

luktar skörd
halm

lugna
regnmoln i
blåfjärran

ladorna fylls
jorden plöjs
fordomtima
seder följs

eftermiddagars
långa skuggor
över urberget

kantarellnejder
vakas av vättar

stresshordernas
husvagnsrader
lämnar marker

kvar finns nu
mogna äpplen
kräftor nubbe

lägger in
grovsnus




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-29 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt fin!
2022-07-30
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP