Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jante i språkbruket

bäst att skriva pretto
så ingen tror att man
tror att man är nåt

det hela ordet
har så svår
stavning

det är
också
pretto

varför
använder de
så svåra ord

tror de
att de
är nåt

dom kan väl tala
högstadiesvenska
som vi andra

vartäru?

kanske västerut?

va sjukt!

kanske scharlakansfeber?




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-31 03:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP