Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framgångsmyter

tänka positivt
tutorials
youtube

det är allt
som behövs

operatenor i morgon
eller astronaut

alla kan bli
vad som helst

man kan även
bota cancer
genom att
tänka positivt™




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-31 03:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP