Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation, Affirmation, Affirmation ... - Skrevs och publicerades här i januari 2013 ... Idag 2022 känns denna affirmation sedan några år som den vore fullbordad ...


Dagdrömmer om att få ...

... hålla din hand
och promenera tillsammans
med dig längs vår 
alldeles egna lilla strand
i vår lilla stilla vik ...

... länge ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-01 05:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint med så få ord
2022-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP