Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas alla som kämpar mot ångest och depression där ute. Kriga på.


Demonhantering

när demoner
bultar på dörrn
är det inte läge
för diplomati

resignation?

i helvete

här räds inga
beläten från
förr

kom hit ska
ni få se på
makter av
krigsguds
nåde




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-01 06:53



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Så ska de bemötas.
2022-08-02

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart. Tack.
2022-08-01
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP