Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

25

hon hör inte röster
hon känner dem
hur de virvlar
i solarplexus
sjuder i
underarmarnas
ärrade hud
och rinner längs
skallens insida

hon känner deras
andemening
deras illvilja
utan att
höra dem tala

så när doktorn frågar
hör du röster?
svarar hon nej
och han antecknar
i sitt lilla block
och hon tänker att
hon inte ens kan
vara galen
på rätt sätt




Fri vers av blimp VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-01 13:51



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Första gången jag blev tillfrågad om jag hör röster sa jag nej, för jag ville inte berätta för läkaren. Höll på den hemligheten ett tag.
2022-08-02
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP