Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där

går inte
andas där

korridorer
köpcentrum
IKEA-restaurangen

skallen fylls
tre kilo bomull

ut

luft

människa
igen




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-01 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP