Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berlin

I den stora staden
Människorna ler,
ser nöjda ut
Jag sitter
under trädens skugga
Svalkande luft
Svalkande pärlor till dryck
God mat
som avslutas
med kaffe
Sitter kvar
och smälter maten
Och så en Malteser
så att minnen
av pappas entusiasm
väller fram




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-02 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner