Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bjuda in


Lättast att vara hemma
Bjuda in
Den som vill den vill

Ha salong för kleti och pleti

Inga krav, jag tar disken

Jag bjuder, på mig själv
Inga krav

Men
Om ingen kommer
Ingen vill äga din boning

Då jäklar...
Finns du bara för dig själv




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-02 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP