Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fladdret

hönsfolkets
kackelkonsekventa fladdermönster
kaosgenerator med huvudvärkseffekter

det som är enkelt
kan alltid krånglas till

beslut kan alltid
ambivalensförhalas

raksträcka a till b
kan alltid sicksackas d f z h

den som håller föreläsning
kan alltid avbrytas av viskningar med
likaledes fladderbenägen hönskapacitet

att åhörarna får svårt att höra föreläsaren i sorlet är
en struntsak jämfört med viskningarnas relevansprioritet
varför alla föreläsningsämnen snällt får maka på sig för de omedelbara hönsimpulsernas audiella luftframfart

det är viktiga hönsting som avhandlas:
igår eller idag här eller där hur då när då varför då
jag har fått skoskav tror jag säger du det själv har jag

hönsens egna kornbanor i konsumomlopp är alltid huvudsaken oavsett hur många bomber som faller
nån annanstans

vilka effekter fladdret har på kunskapsmöjligheten i
valfri lokal är förstås en fråga som flyger ovan då hönsartens vingförmåga inte medger stort mer än plötsligt skutt på stället medan örnar och korpar söker de högre rymderna där det råder hönstystnad och därmed fri sikt
för tanke av annan flygkaraktär.




Fri vers (Fri form) av rostspik
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-03 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik