Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solrök


Du for in så planlöst

som en vild naturkraft kom du in

och slängde iväg alla tvivel

släppte ut röken så jag kunde andas

du är inte min

det går inte att tämja vinden

men i natt är det bara du och jag

och ljudet från havet här utanför






Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-03 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu