Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 aug -06

Tröttheten överrumplade mig fullständigt
så jag somnade raklång över melankolin
men drömde ändå om stjärnhimlen
bakom granarna i augustinatten.

Väck mig inte. Låt mig sova.
Låt mig sova och glömma
hur man gör när man inte gråter.
Låt mig sova och minnas
att även jag en gång varit naken.




Fri vers av Persson
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-08-06 11:12



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Oj så bra.....vilken känsla! Visst vill man glömma hur det känns att gråta men gråten är också en kanal för våra innersta känslor....släpp ut dem!
Kram från Yvonne
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Persson