Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

27

om jag hade en röd tråd
skulle jag följa den
fanns det en manual
skulle jag läsa den
hade jag ett körfält
skulle jag hålla mig till det

inte glida vind för våg
nedför opistade backar
inte slumpmässigt trycka
på okända knappar
inte gå mot röda gubbar
utan att se mig för

jag skulle vara så duktig
så väldigt ambitiös
om jag bara hade
en liten aning om
hur man gör




Fri vers av blimp VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-04 21:24



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Jag känner igen det. Om jag visste hur man gör, men även orka göra saker är svårt för mig.
2022-08-05

    ej medlem längre
Riktigt fin!
2022-08-04
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP